Winnaars bekend!

Tot 10 augustus 2016 organiseerde Ebem een wedstrijd met als inzet 1 jaar gratis energie. Tal van bestaande klanten en nieuwe klanten namen daar aan deel. De uitslag is inmiddels bekend.

Wedstrijdvraag

Welke van onderstaande energietips is fout en heeft een omgekeerd effect? U gaat net meer energie verbruiken als u dit toepast!

A. Plaatsen van een spaardouchekop
B. Zoveel mogelijk spaar- en LED-lampen gebruiken
C. De verwarming ’s nachts volledig uitzetten i.p.v. op 16 graden.
D. Toestellen kopen met minstens een A-label. A+ , A++ en  A+++ zijn nog zuiniger.

Antwoord: Uiteraard was het juiste antwoord “C” door de verwarming helemaal uit te schakelen, koelen niet alleen de lucht maar ook de muren, meubelen enz… erg af, waardoor u meer energie gaat verbruiken om terug de gewenste kamertemperatuur te bereiken. Een goede spreiding tussen dag- en nachttemperatuur is zo’n 4 à 5 graden Celsius.

Schiftingsvraag

Wat is het gemiddelde jaarverbruik elektriciteit van een huishoudelijke Ebem-klant in kWh/jaar op 1 augustus 2016 en dit op 2 cijfers na de komma nauwkeurig? Tip: voor een standaardgezin in Vlaanderen wordt rekening gehouden met een jaarverbruik van 3500 kWh.

Antwoord: Als basis werden alle particuliere klanten van Ebem op 01/08/2016 genomen en het door de netbeheerder geschatte jaarverbruik. Zo komen we uit op een gemiddeld verbruik van 3.698,26 kWh/jaar.

Winnaars

Bij de bestaande klanten is Dhr. Eric Van den Kerkhof uit Tervuren de winnaar. Bij de nieuwe klanten (sinds de aanvang van de wedstrijd) was Mevrouw Liesbeth Vermeire uit Aalter er het dichtste bij. Wij wensen hen proficiat en veel groene energie toe.

Contacteer ons

  • Ebem BV
  • Leopoldstraat 10 bus 001
  • 2330 Merksplas
  • BTW BE 0477.065.004

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Inschrijven
Ebem gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Akkoord