350 Euro besparen, kan dat?

Hopelijk duurt eerlijk echt het langst…

Hebt u via Facebook ook de gesponsorde reclame voor Bespaarmeter ontvangen? Krijgt u ook telefoons van bedrijven die u honderden euro’s korting beloven? Staan er regelmatig opdringerige verkopers aan uw deur die snel iets op papier schrijven, maar geen tariefkaarten of voorwaarden achterlaten?

Wij in ieder geval wel, maar opletten geblazen!

De inhoud van de advertentie of de boodschap is misleidend en dikwijls zelfs pertinent onjuist. De besparingen die worden voorgesteld zijn absoluut niet realistisch : maak zelf de vergelijking via www.vreg.be . Daar vind je de correcte (want gecontroleerde) cijfers over alle leveranciers. Uiteraard ook die van Ebem : en je zal zien dat wij helemaal niet slecht scoren met onze tariefformules. Bij de contracten die toch iets goedkoper zijn, zitten er dikwijls wel addertjes onder het gras.

Bij Ebem zijn er geen bijkomende verplichtingen :

 • Wil je je facturen elektronisch ontvangen? Geen probleem. Op papier? Ook geen probleem en het kost je niks meer!
 • Betalen via domiciliering? Dat kan, maar het is absoluut geen verplichting. Betalen via overschrijving is en blijft ook mogelijk.
 • Een factuurtje vergeten te betalen? Geen probleem: de eerste aanmaning is bij ons gratis.
 • Kortingen die je pas na 2 of 3 jaar krijgt? Daar doen we bij Ebem niet aan mee : bij ons krijgt iedereen die zijn facturen correct betaalt 10 € korting op iedere afrekening.
 • Call-centers? Daar doen we bij Ebem niet aan mee: bij ons krijg je een naam en een mailadres van de persoon die jou te woord staat. Of heb je liever persoonlijk contact? Onze deuren staan steeds open tijdens de kantooruren en we helpen je graag aan onze balie.
 • Extreem lage voorschotten beloven? Daar doen we bij Ebem niet aan mee : de afrekening zou wel eens heel pijnlijk kunnen zijn. Wij baseren ons op de verbruiken uit het verleden of van vergelijkbare woningen en gezinssituaties. Uiteraard analyseren we graag, samen met u, uw verbruik en passen we uw voorschot aan.
 • Groepsaankopen die u misschien éénmalig een voordeel opleveren , maar nadien een verlengingstarief aanbieden dat niet zo concurrentieel is? Daar doen wij niet aan mee. Wij behouden onze klanten graag jaren aan een stuk.
 • Mensen lastig vallen met deur-aan-deur verkopers en opdringerige telefoontjes? Daar doen wij niet aan mee. Wij respecteren uw vrije tijd en geloven in uw eigen visie en analyse om de juiste keuze te maken.


Wat doen we bij Ebem wel?

 • Ebem is wel een leverancier die mensen tewerkstelt in Vlaanderen en vooral in de regio Kempen. Een KMO die haar belastingen betaalt zoals het hoort : aan de gemeente Merksplas, de provincie Antwerpen, Vlaanderen en België.
 • Ebem is wel een leverancier die investeert in lokale groene energie en van meer dan 70 bedrijven energie aankoopt in Vlaanderen.
 • Ebem is wel een leverancier met een erg trouw klantenbestand en erg weinig klachten : kijk maar is bij de service-check op www.vreg.be .

Concurrentie moet en mag er zijn : in een vrijgemaakte markt is dit normaal en het heeft de afgelopen jaren tot serieuze prijsdalingen geleid. Het zou allemaal wel wat transparanter mogen, vinden wij. Beperk de parameters en indexen, beperk een aantal verkoopspraktijken en leg verplichtingen op die wel degelijk worden nageleefd.

Want wat is de kern van de zaak?

Dat u kan rekenen op betrouwbare energieleveringen, dat u correct wordt afgerekend, dat u de juiste info krijgt bij aansluitingen, verhuizen, betalingen, tariefinformatie enz… en dat u bij een probleem snel en correct wordt geholpen. Die kern, die bieden wij u bij Ebem graag aan.

Contacteer ons

 • Ebem BV
 • Leopoldstraat 10 bus 001
 • 2330 Merksplas
 • BTW BE 0477.065.004

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Inschrijven
Ebem gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Akkoord