Tijdelijke klantenstop EBEM vanaf 1 april 2022

Op dit moment wordt EBEM overstelpt met mails en telefoons van bedrijven en particulieren die op korte termijn klant willen worden bij ons. Om de goede werking van ons bedrijf niet in het gedrang te brengen en onze bestaande klanten dezelfde service te kunnen blijven bieden, moeten we een tijdelijke klantenstop inbouwen.

Lees meer

Prijsindicatie


Kwh
Kwh
Kwh
Kwh
Kwh
Kwh


We bieden enkel een vast elektronisch (internet)product aan voor elektriciteit. Indien u een vast product wenst, gelieve daarom hierboven bij Uitsluiten elektronisch (*) voor "ja" te kiezen. Het gekozen product type is enkel van toepassing op elektriciteit. Voor gas wordt altijd een variabele gasprijs weergegeven. Ook is een bankwaarborg enkel beschikbaar bij variabele producten. Mocht de gekozen combinatie niet mogelijk zijn, zal er n.v.t. verschijnen.

(*) Een uitsluitend elektronisch product houdt in dat de klant zijn/haar facturen uitsluitend via e-mail toegestuurd krijgt. Bovendien verloopt ook alle overige communicatie elektronisch (en dus niet telefonisch of via de post). Bij B@il-producten zijn een bankwaarborg en domiciliëring een verplichting voorafgaand aan de verwerking van uw aanvraag.


Indien u een correcte en eerlijke prijsvergelijking tussen de verschillende leveranciers wenst, raden wij u de prijsvergelijking van de VREG aan. U vindt deze onder http://www.vreg.be/nl/energieleveranciers-vergelijken.

Contacteer ons

  • Ebem bvba
  • Industrieweg 3-5
  • 2330 Merksplas
  • BTW BE 0477.065.004

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Inschrijven
Ebem gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Cookie PolicyAkkoord