Update - Ebem in tijden van Corona

Beste Ebem-klant,

Even een update i.v.m. de maatregelen rond het coronavirus.

Door snel te schakelen zullen wij probleemloos de continuïteit van energieleveringen en de facturatie ervan kunnen garanderen. Thuiswerk wordt opnieuw de standaard en voor het telefoongebeuren (wij werken immers niet met een callcenter) is een werkbare oplossing gecreëerd.

Vanaf 19 oktober volgen wij nieuwe richtlijnen:

  • Telewerk wordt dus de norm maar onze telefoons worden social-distance-gewijs wel bemand. Zo zal u afwisselend Désirée, Dominique, Véronique, Adri of mezelf aan de lijn krijgen.
  • Zoals u weet, beschikt Ebem als één van de weinige energieleveranciers over een ontvangstbalie : vanaf 19 oktober is deze tijdelijk terug gesloten. Hoogdringende verhuizingen of nieuwe netaansluitingen kunnen het snelst via mail geregeld worden. Documenten kunnen op die wijze of via de post bezorgd worden.
  • Info over tarieven, facturen blijven wij u met plezier geven maar helaas enkel telefonisch (014/43.10.31) of via mail (info@ebem.be). Betalingen kunnen enkel via overschrijving uitgevoerd worden, cash is momenteel helaas niet mogelijk. 

Maakt u zich zorgen hoe deze periode financieel te overbruggen? Ebem laat u niet vallen! Wij zijn steeds bereid tot een luisterend oor: samen met u zoeken wij naar een gepaste oplossing. Energie blijft immers een essentieel product : wij zullen zorgen voor levering ervan. Maar, wij vragen van u ook een inspanning : tracht uw financiële verplichtingen zo goed mogelijk na te komen. Uw voorschotten dienen elke maand opnieuw om de effectief geleverde energie- en netbeheerkosten op te vangen. Samen kunnen we er op die manier voor zorgen dat uw energielevering gewaarborgd blijft.

Uw en onze gezondheid blijven het belangrijkst! Hou het veilig! Hou afstand maar zorg voor energie en warmte bij uw naasten en de hulpbehoevenden rondom u. Zo krijgen we met z’n allen dit beestje wel klein.

Met energieke groeten van het ganse Ebem-team

Contacteer ons

  • Ebem bvba
  • Industrieweg 3-5
  • 2330 Merksplas
  • BTW BE 0477.065.004

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Inschrijven
Ebem gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Cookie PolicyAkkoord