Update - Ebem in tijden van Corona

Beste Ebem-klant,

Even een update i.v.m. de maatregelen rond het coronavirus.

Medio maart werden ook wij koud gepakt door het Covid-beestje. Door snel te schakelen hebben wij quasi probleemloos de continuïteit van energieleveringen en de facturatie ervan kunnen garanderen. Thuiswerk werd de standaard en voor het telefoongebeuren (wij werken immers niet met een callcenter) werd een werkbare oplossing gecreëerd.

Vanaf september volgen wij nieuwe richtlijnen:

  • Thuiswerk blijft voor een deel gehandhaafd en onze telefoons worden social-distance-gewijs bemand.
  • Zoals u weet, beschikt Ebem  over een ontvangstbalie : vanaf 3 september zal deze terug geopend zijn.  Hoogdringende verhuizingen of nieuwe netaansluitingen kunnen op die manier geregeld worden. Wij vragen u wel om vooraf even telefonisch contact op te nemen zodat wij uw bezoek kunnen inplannen om drukte aan de balie te vermijden. Er worden maximaal 2 bezoekers toegelaten in onze inkomsthal. Mondmaskers blijven verplicht en de nodige handgel wordt voorzien.
  • Info over tarieven, facturen blijven wij u enkel telefonisch ( 014/43.10.31) of via mail (info@ebem.be) geven. Betalingen kunnen enkel via overschrijving kunnen uitgevoerd worden, cash is momenteel helaas niet mogelijk. 

Maakt u zich zorgen hoe deze periode financieel te overbruggen? Wij zijn steeds bereid tot een luisterend oor: samen met u zoeken wij naar een gepaste oplossing. Maar, wij vragen van u ook een inspanning : tracht uw financiële verplichtingen zo goed mogelijk na te komen. Uw voorschotten dienen elke maand opnieuw om de effectief geleverde energie- en netbeheerkosten op te vangen. Dit maandelijkse totaalverbruik wordt Ebem, in tegenstelling tot het uwe, wel iedere maand aangerekend.

Uw en onze gezondheid blijven het belangrijkste! Hou het veilig!

Met energieke groeten van het ganse Ebem-team

Contacteer ons

  • Ebem bvba
  • Industrieweg 3-5
  • 2330 Merksplas
  • BTW BE 0477.065.004

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Inschrijven
Ebem gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Cookie PolicyAkkoord