Update - Ebem in tijden van Corona

Beste Ebem-klant,

Even een update i.v.m. de maatregelen rond het coronavirus.

Tot op heden hebben wij probleemloos de continuïteit van energieleveringen en de facturatie ervan kunnen garanderen. Thuiswerk wordt opnieuw gedeeltelijk ingevoerd maar de telefoon (wij werken immers niet met een callcenter)blijft operationeel. De wachttijden kunnen misschien wel wat oplopen : daarom vragen wij u om zoveel mogelijk via mail te corresponderen via info@ebem.be .

Vanaf 8 november 2021 zijn dit de nieuwe richtlijnen:

  • Onze telefoons worden social-distance-gewijs wel bemand. Zo zal u afwisselend Désirée, Dominique, Véronique, Sandra, Ilse, Adri of Werner aan de lijn krijgen.
  • Zoals u weet, beschikt Ebem als één van de weinige energieleveranciers over een ontvangstbalie : deze zal open blijven. Mondmaskers zijn verplicht en er mogen maximaal 3 personen in onze ontvangstruimte aanwezig zijn. Documenten i.v.m. hoogdringende verhuizingen of nieuwe netaansluitingen worden wel bij voorkeur in de Ebem-brievenbus in onze totem gedropt of via de post verstuurd. De meest aangewezen en bovendien snelste manier blijft echter via mail.
  • De minder essentiële zaken zoals info over tarieven, facturen blijven wij u met plezier geven maar dit enkel telefonisch (014/43.10.31) of via mail (info@ebem.be). Betalingen kunnen enkel via overschrijving uitgevoerd worden, cash is momenteel helaas niet mogelijk.

Zoals u weet zijn de energieprijzen sterk gestegen. Maakt u zich zorgen hoe deze periode financieel te overbruggen? Wees gerust : Ebem laat u niet vallen! Energie blijft immers een essentieel product. Wij zijn steeds bereid tot een luisterend oor: samen met u zoeken wij naar een gepaste oplossing voor uw voorschotten en afrekeningen. Maar, wij vragen van u ook een inspanning :  tracht uw financiële verplichtingen zo goed mogelijk na te komen. Uw voorschotten dienen elke maand opnieuw om de effectief geleverde energie- en netbeheerkosten op te vangen. Samen kunnen we er op die manier voor zorgen dat uw energielevering gewaarborgd blijft.

Hebt u vragen omtrent uw eventuele recht op sociaal tarief? Dan kan u best terecht bij het OCMW van uw gemeente. Ook als u niet in aanmerking komt voor het sociale tarief maar het toch erg moeilijk hebt om de touwtjes aan mekaar te knopen kan u contact met hen opnemen.

Uw en onze gezondheid blijven het belangrijkst! Hou het veilig! Hou afstand maar zorg voor energie en warmte bij uw naasten en de hulpbehoevenden rondom u. Zo krijgen we met z’n allen dit beestje wel klein.

Vriendelijke groeten van het ganse Ebem-team

Contacteer ons

  • Ebem bvba
  • Leopoldstraat 10 bus 001
  • 2330 Merksplas
  • BTW BE 0477.065.004

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Inschrijven
Ebem gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Cookie PolicyAkkoord