Update - Ebem in tijden van Corona

Beste Ebem-klant,

Even een update i.v.m. de maatregelen rond het coronavirus.

Medio maart werden ook wij koud gepakt door het Covid-beestje. Door snel te schakelen hebben wij quasi probleemloos de continuïteit van energieleveringen en de facturatie ervan kunnen garanderen. Thuiswerk werd de standaard en voor het telefoongebeuren (wij werken immers niet met een callcenter) werd een werkbare oplossing gecreëerd.

Vanaf 27 juli volgen wij nieuwe richtlijnen:

  • Thuiswerk blijft voor een deel gehandhaafd en onze telefoons worden social-distance-gewijs bemand. Zo zal u afwisselend Désirée, Dominique, Véronique, Adri of mezelf aan de lijn krijgen.
  • Zoals u weet, beschikt Ebem over een ontvangstbalie: vanaf 27 juli zal deze terug gesloten zijn. Hoogdringende verhuizingen of nieuwe netaansluitingen kunnen het snelst via mail geregeld worden. Documenten kunnen op die wijze of via de post bezorgd worden.
  • Info over tarieven, facturen blijven wij u enkel telefonisch (014/43.10.31) of via mail (info@ebem.be) geven. Betalingen kunnen enkel via overschrijving kunnen uitgevoerd worden, cash is momenteel helaas niet mogelijk.

Maakt u zich zorgen hoe deze periode financieel te overbruggen?  Wij zijn steeds bereid tot een luisterend oor: samen met u zoeken wij naar een gepaste oplossing. Energie blijft immers een essentieel product: wij zullen zorgen voor levering in uw “kot” of bedrijf. Maar, wij vragen van u ook een inspanning:  tracht uw financiële verplichtingen zo goed mogelijk na te komen. Uw voorschotten dienen elke maand opnieuw om de effectief geleverde energie- en netbeheerkosten op te vangen. Dit maandelijkse totaalverbruik wordt Ebem, in tegenstelling tot het uwe, wel iedere maand aangerekend.

Wij willen u ook bedanken voor het begrip dat u de afgelopen weken toonde. De fijne telefoongesprekken en verwarmende mails doen deugd tijdens de extra lange werkdagen. Samen geraken we er wel uit: wij doen er in ieder geval alles aan om u in deze tijden zo efficiënt en goedkoop mogelijk van energie te voorzien.

Uw en onze gezondheid blijven het belangrijkste! Hou het veilig!

Met energieke groeten van het ganse Ebem-team

Contacteer ons

  • Ebem bvba
  • Industrieweg 3-5
  • 2330 Merksplas
  • BTW BE 0477.065.004

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Inschrijven
Ebem gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Cookie PolicyAkkoord