Verhuizen

Wat moet ik doen als ik verhuis?

Alle details vindt u op deze website in het onderdeel Verhuizen. Hier volgt een kort overzicht.

1. Meld tijdig aan uw huidige leverancier wanneer u vertrekt. U blijft immers verantwoordelijk voor de betaling van de facturen zolang het abonnement op uw naam staat.

Het beëindigen van een energieabonnement kost niets. Opgelet evenwel: indien u geen opvolgers hebt en de meter(s) dus laat afsluiten, dan zal de distributienetbeheerder u een vergoeding aanrekenen.

2. Sluit een contract met een energieleverancier voor uw nieuw adres. Hier kunnen zich verschillende situaties voordoen.

Meest courant is dat u samen met de vorige bewoners, de eigenaar of het immo-kantoor de meterstand(en) noteert en meldt aan de leverancier van uw keuze.

Als uw nieuw adres nog niet aangekoppeld is aan het elektriciteits- en/of aardgasnet, dan dient u een nieuwe aansluiting aan te vragen.

Indien de vorige bewoners de meters hebben laten afsluiten, of indien u niet samen met hen de meterstanden kan noteren, dan dient u een zgn. heropening te vragen.

Alle details vindt u op deze website in het onderdeel Verhuizen.

Wat als de nieuwe bewoner of eigenaar het contract wenst over te nemen?

Dan dient u samen met uw opvolger een overnameformulier in te vullen en te ondertekenen, en dit te bezorgen aan uw energieleverancier.

Indien u klant bent bij Ebem is het zeer eenvoudig. Ga op deze website naar Mijn Ebem, ga naar de pagina Beheer Contracten en selecteer Verhuis. Volg de aanwijzingen op het scherm.

Contacteer ons

  • Ebem bvba
  • Leopoldstraat 10 bus 001
  • 2330 Merksplas
  • BTW BE 0477.065.004

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Inschrijven
Ebem gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Cookie PolicyAkkoord