Tijdelijke klantenstop EBEM vanaf 1 september 2022

Op dit moment wordt EBEM overstelpt met mails en telefoons van bedrijven en particulieren die op korte termijn klant willen worden bij ons. Om de goede werking van ons bedrijf niet in het gedrang te brengen en onze bestaande klanten dezelfde service te kunnen blijven bieden, moeten we een tijdelijke klantenstop inbouwen.

Lees meer

Houdt u (van) Vast !? Ebem biedt u houVast !

Ebem is een Vlaamse energiespeler (100% eigendom van de gemeente Merksplas) met een lokaal karakter. Ebem werkt niet met buitenlands kapitaal en marketingbudgetten die erop gericht zijn om in eerste instantie marktaandeel te verkrijgen. Ebem wil rendabel zijn op lange termijn door een eerlijk tarief aan te bieden aan al haar klanten. Ebem investeert in de lokale economie en creëert banen zowel intern als extern. Ebem is een gezond bedrijf met meer dan 20.000 klanten en onze aanpak is persoonlijk : wij beschikken over een balie waar wij u graag verder helpen. Bovendien werken wij niet met een callcenter en geven onze medewerkers wel degelijk hun eigen naam en mailadres door bij contactname : zo hebt u ook meteen uw contactpersoon!

Hoewel wij bij Ebem vinden dat een variabel tarief op middellange termijn de beste resultaten geeft op vlak van uw energiefactuur, begrijpen wij dat sommigen en vooral bedrijven gebaat zijn bij een vaste energieprijs om één en ander goed te kunnen budgetteren. Daarom bieden wij de mogelijkheid om voortaan ook tegen een vast tarief uw elektriciteit bij Ebem aan te kopen. Ons standaard vast contract is een internetcontract met een looptijd van 1 jaar.

De voorwaarden voor Ebem V@st zijn eenvoudig:

  • Omdat alle contracten voortaan maandelijks opzegbaar zijn is ook het contract met een vaste prijs bij Ebem van bepaalde duurAan het einde van uw contract informeren wij u minstens 8 weken  voor de prijswijziging: u kan dan beslissen of u er op ingaat, of u voor het variabel tarief van Ebem opteert of dat u uw gading ergens anders zoekt.
  • U kan bij Ebem steeds overschakelen naar een ander product : wel dient u ons dit schriftelijk (via mail , brief of fax) mee te delen, het betreft immers een bijlage aan uw huidige/vroegere contract.
  • Tussen 2 jaarlijkse afrekeningen in kan u bij Ebem 1 keer gratis overschakelen van vast naar variabel of omgekeerd, steeds wel na schriftelijke bevestiging.
  • Het nieuwe tarief start steeds vanaf de 1e dag van de maand volgend op de ontvangst van uw schriftelijke wens tot productverandering.

Informatie over onze internettarieven vind je op de betreffende pagina in onze info-rubriek.

Er bestaat dus een simpele oplossing: Ebem! Je krijgt een oerdegelijk vast of variabel tarief.

En Ebem levert natuurlijk ook gas!

Hier leveren wij al jaren aan een tarief dat losgekoppeld is van de aardolienoteringen: Ebem behoort tot de laagste aanbieders in de markt. Ook hier past Ebem dezelfde filosofie toe: een duidelijk en éénvoudig tarief voor alle klanten zonder spectaculaire kortingen, superaanbiedingen en koppelverkoop…maar ook zonder addertjes in het gras…
Meer info vindt u onder de rubriek tarieven : tariefkaarten, algemene voorwaarden en een gedetailleerde uitleg over de indexen en parameters.

Contacteer ons

  • Ebem bvba
  • Leopoldstraat 10 bus 001
  • 2330 Merksplas
  • BTW BE 0477.065.004

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Inschrijven
Ebem gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Cookie PolicyAkkoord