Informatie Briketten en Houtpellets

Ecopower Pellets

Verwarmt u in de winter uw woning of vakantieverblijf met brandhout, houtbriketten of houtpellets? Maakt u zich soms zorgen over de gevolgen van houtverbranding voor de natuur en de luchtkwaliteit? Ebem en Ecopower bieden u een duurzame oplossing waarmee u uw steentje kunt bijdragen aan het milieu zonder in te boeten aan gezelligheid en comfort.

Stookt u nog brandhout? Schakel dan over op houtbriketten van Ecopower met Ebem-korting. Zo verhoogt u uw comfort en verlaagt u uw uitstoot van CO2 en fijn stof.

Stookt u houtpellets of briketten? Kies dan vanaf nu voor de groene warmte van Ecopower met Ebem-korting! Ecopower produceert pellets en briketten in de eigen fabriek in Ham, gemaakt van lokaal, duurzaam geoogst hout. Dit productieproces garandeert een korte en 100% transparante keten, zo weet u precies wat er in uw kachel belandt. Op de markt vindt u ook talloze pellets zonder herkomstgaranties. Deze zijn vaak schadelijk voor mens en milieu omdat er voor de productie op grote schaal (oer)bossen worden gekapt, waarna de pellets met erg vervuilende vrachtwagens en vrachtschepen uit de VS, Rusland of Canada getransporteerd worden naar België.

Ecopower briketten

De briketten bestaan uit geperst hout met een diameter van 95 mm. Ze zijn ongeveer 24 cm lang en hebben een gewicht van 2 kg/stuk. Ze worden verpakt per 5 stuks in zakjes van 10 kg. Standaard worden ze geleverd per pallet maar u kan ook afzonderlijke zakjes kopen bij Ebem op kantoor.

Pellets worden verpakt in zakjes van 15 kg en geleverd per pallet. Afzonderlijke zakjes zijn verkrijgbaar bij ons op kantoor. Heeft u een silo? Dan levert Ecopower ook losse pellets in bulk.


Werkwijze: Bestellen van een volledig pallet

Hoe ga je te werk om palletten pellets of briketten te bestellen met EBEM-korting?

 • Stap 1: Ga naar de Ecopower webshop en selecteer het product van je keuze
 • Stap 2: tijdens het bestelproces wordt je gevraagd om een MijnEcopower-profiel aan te maken:
  • Hierbij zijn de volgende gegevens vereist:
   Voornaam, naam, e-mail en wachtwoord. Staat je aankoop op naam van je bedrijf? Vul dan ook de bedrijfsnaam en het btw-nummer in.

   Vergeet niet om "Ik ben klant van EBEM" aan te vinken en je EBEM-klantnummer in te vullen bij het aanmaken van je account.

   Op basis van je MijnEcopower-profiel krijgt je je korting toegekend. Kortingen zijn NIET cumuleerbaar.
 • Stap 3: Ecopower staat in voor de verwerking en levering van de bestelling en zal dit verder afhandelen.

Kortingen in de webshop worden zichtbaar nadat je bij je MijnEcopower-account bent ingelogd. Op deze pagina kan je alvast je EBEM-voordeel raadplegen:


Werkwijze: bestellen van een zak pellets of een pak briketten

Hiervoor stap je gewoon binnen bij ons kantoor in Merksplas (Industrieweg 3-5). De pellets worden verkocht in zakjes van 15 kg à 4,15 euro/stuk, btw inbegrepen. De briketten per pak van 10 kg à 2,75 euro per stuk, btw inbegrepen.

Contacteer ons

 • Ebem bvba
 • Industrieweg 3-5
 • 2330 Merksplas
 • BTW BE 0477.065.004

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Inschrijven
Ebem gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Cookie PolicyAkkoord